Váš prohlížeč není podporovaný - stránky se nemusí zobrazit správně. Použijte podporovaný prohlížeč.
 

jarda194 

Ptáci - chaluha pomořanská (Stercorarius pomarinus) r. 2007 Rozkoš

16 fotek listopad 2007 - zobrazení 3 komentáře
Chaluhy patří do příbuzenstva s racky. Chaluha pomořanská hnízdí v severské tundře a vzácně se zatoulává i k nám. V ČR bývá zaznamenána téměř každoročně, ale i tak patří její výskyt k ornitologickým událostem. V tomto albu jsou fotografie chaluhy, která zavítala na přehradu Rozkoš v listopadu roku 2007.

Komentáře

nebo přihlásit Komentář lze odeslat klávesovou zkratkou shift + enter

Komentáře

nebo přihlásit
Komentář lze odeslat klávesovou zkratkou shift + enter

Rajce.net je největší česká sociální síť
zaměřená na sdílení fotografií a videí.

Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů.